Mantelzorg Steunpunt Oude IJsselstreek
Mantelzorg Steunpunt Oude IJsselstreek

Mantelzorg Steunpunt Oude IJsselstreek

Steunpunt Mantelzorg Oude IJsselstreek verhuist

Sinds 1 januari 2020 heeft Sensire Maatschappelijk werk voor de inwoners van de gemeente Oude IJsselstreek Steunpunt Mantelzorg uitgevoerd. Per 1 juli aanstaande wordt de Mantelzorgco√∂rdinatie overgedragen aan SociaalWerk Oude IJsselstreek. 

Woont u in de gemeente Oude IJsselstreek en wilt u zich aanmelden voor steun als mantelzorger? Per 1 juli 2022 kunt u zich aanmelden bij SociaalWerk Oude IJsselstreek, klik op de link hieronder om u aan te melden.

Klik hier om u aan te melden

Staat u al geregistreerd bij Steunpunt Mantelzorg Oude IJsselstreek?

Dan ontvangt u per 1 juli steun vanuit SociaalWerk en dienen uw gegevens bij hen bekend te worden gemaakt als u hier gebruik van wilt blijven maken. Op dit moment staat u geregistreerd bij het Steunpunt Mantelzorg Oude IJsselstreek met een aantal gegevens waar u ons toestemming voor hebt verleend. Wij mogen uw gegevens echter niet automatisch overdragen aan SociaalWerk. U kunt op twee manieren kenbaar maken of u ook in de toekomst op de hoogte wilt blijven van bijvoorbeeld nieuws, uitnodigingen van de mantelzorgdag en cursussen en trainingen voor mantelzorgers.

1. Direct inschrijven bij Mantelzorgco√∂rdinatie van SociaalWerk

Door op onderstaande link te klikken, komt u op de website van Sociaal Werk. Daar kunt u zich (opnieuw) direct registeren.

Klik hier om u direct in te schrijven

of

2. Toestemming voor gegevensoverdracht.

Gaat u akkoord met de overdracht van de bij ons bekende gegevens aan SociaalWerk? Dan kunt u dat ook via mail aan ons kenbaar maken via mantelzorg.oudeijsselstreek@sensire.nl  


Praktische informatie

Voor algemene informatie kunt u ons dag en nacht bereiken via het algemene telefoonnummer van Sensire: 0900 88 56.

Van algemeen maatschappelijk werk en sociaal raadsliedenwerk kunt u kosteloos gebruikmaken. Er is ook geen verwijzing voor nodig.

Inhoudsopgave Inhoudsopgave
Informatie op deze pagina

    Ook interessant