Revalidatie vanuit huis
Revalidatie vanuit huis

Revalidatie vanuit huis

Met goede zorg voelt u zich vaak het best in uw eigen omgeving, waar u langzaam weer uw vertrouwde leven oppakt. Uw behandelaars komen bij u langs voor de behandeling en begeleiding. Ook het wijkteam van Sensire komt bij u thuis om u te ondersteunen.

De fysiotherapeuten van Sensire weten alles over beweegproblemen bij ouderen of bij (jongere) mensen met complexe problematiek. Met een behandeling op maat leert u hoe u beter kunt bewegen met de problematiek die er speelt.


Ergotherapie helpt om dingen te blijven doen die voor u belangrijk zijn. U leert van de ergotherapeut hoe u activiteiten op een prettige en veilige manier uitvoert.

 

Logopedie kan u helpen om makkelijker te communiceren. De logopedist pakt samen met u de problemen aan die u dagelijks ervaart. Ook bij slik- en kauwklachten is logopedie zinvol.


Zo vanzelfsprekend als eten gewoonlijk is, zo bijzonder wordt het als u uw eetpatroon moet aanpassen, bijvoorbeeld bij ziekte of voor uw gewicht. De diƫtist helpt u de voeding te kiezen die het best bij u past, met oog voor uw persoonlijke wensen.