Dagvoorziening
Dagvoorziening

Dagvoorziening

Voor u en uw mantelzorger

Op verschillende locaties van Sensire kunt u terecht voor ondersteuning als u thuis woont. Eén keer of meerdere keren per week, alleen of met anderen. Bijvoorbeeld voor dagbegeleiding of een gezellige maaltijd, maar ook voor revalidatie of een tijdelijk verblijf. Ondersteuning buiten de deur maakt vaak een groot verschil, voor uzelf en voor uw mantelzorger. U kunt gewoon thuis blijven wonen én uw mantelzorger heeft even tijd voor zichzelf.

Dagbehandeling

Woont u thuis en heeft u één of meerdere dagen per week behandeling nodig? Ook hiervoor hebben we alle expertise in huis.

Dagbegeleiding

Redt u het thuis niet allemaal zelf en wordt het voor uw mantelzorger wat te veel? Dagbegeleiding kan voor de juiste balans zorgen terwijl u gewoon thuis blijft wonen.

Casemanager dementie

Vanaf het allereerste begin wanneer u vragen heeft over dementie, kunt u een beroep doen op een casemanager dementie. Zij hebben veel kennis van dementie en van passende zorg en ondersteuning.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in de Liemers? Meer informatie over o.a. de wachtlijst vindt u op de website van de Keten dementie in de Liemers.

Open tafel

Lukt het u niet om altijd te koken, of vindt u het prettiger om samen te eten? In veel van onze woonlocaties kunt u aanschuiven voor een lekker en gezond driegangenmenu. U bent zeven dagen per week welkom. Uiteraard houdt de kok rekening met uw dieetwensen. Voor de open tafel betaalt u een kleine bijdrage.

Aanvullende documenten