Zelfstandig wonen
Zelfstandig wonen

Zelfstandig wonen

Zelfstandig wonen

Met veel zorg toch gewoon zelfstandig wonen: dat kan bij Sensire. U huurt een speciaal zorgappartement dat van alle mogelijke gemakken is voorzien en helemaal is aangepast aan uw situatie. Daardoor kunt u veilig en prettig zelfstandig blijven wonen. Natuurlijk kunt u daarbij gebruik maken van de ondersteuning van wijkzorg. De appartementen liggen vaak bij een woonzorglocatie, waar u ook voor gezelligheid en een maaltijd terecht kunt.

Het Wehmepark

In Het Wehmepark in Vorden wonen ouderen zelfstandig of met zorg in een prachtige omgeving. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat gewend bent, samen met de mensen om u heen.

Oldershove

Met verzorgd wonen kunt u in Oldershove met ondersteuning zelfstandig wonen.

Pelgrim appartementen

‘Leven zoals u wilt’ betekent voor iedereen natuurlijk wat anders. Maar wat uw persoonlijke situatie ook is, u zult zich zeker thuis voelen bij Pelgrim.

Waterrijk

Waterrijk in Doetinchem is geknipt voor mensen die zelfstandig willen blijven wonen én actief willen zijn. Samen en in een goede relatie met de wijk hebben de bewoners zelf de touwtjes in handen.

Het Spijk

Het Spijk ligt midden in Eefde. In Het Spijk wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen, en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben.

De Borkel

In De Borkel wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen, en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben.

De Lunette Somatiek

De Lunette kent een breed scala aan voorzieningen. Waar onder de mogelijkheid om met een somatische zorgvraag tóch zelfstandig te blijven wonen.

De Lunette appartementen

De Lunette is niet zomaar een woonzorgcomplex, u vindt hier een breed scala aan diensten onder één dak. Waaronder zelfstandig wonen in één van de appartementen.