Contact

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers staat Sensire dag en nacht voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week, bereiken via ons algemene nummer: 0900 8856. Belt u vanuit het buitenland? Stuurt u dan even een mail naar info@sensire.nl.

Voor de pers

Heeft u als journalist of persfotograaf vragen of wilt u een interview afnemen, dan kunt u contact opnemen met Arend Pleysier.&nbsp;<br /> Acquisitie via deze kanalen wordt niet op prijs gesteld.

Arend Pleysier

woordvoerder en manager communicatie

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers staat Sensire dag en nacht voor u klaar.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week, bereiken via ons algemene nummer: 0900 8856. Belt u vanuit het buitenland? Stuurt u dan even een mail naar info@sensire.nl.

Wilt u informatie over wijkzorg of wilt u in contact komen met uw wijkverpleegkundige of wijkteam? Klik dan op onze webpagina Sensire bij u thuis. Heeft u belangstelling voor onze woonzorgcentra of wilt u in contact komen met onze woonzorgadviseurs? Dan kunt u terecht op onze webpagina wonen bij Sensire

Voor de locaties De Lunette, De Beekdelle, De Borkel en Het Spijk geven de medewerkers van het Advies en Ontmoetingsplein in Zutphen u graag de informatie die u nodig hebt. Ook kunnen zij u alles vertellen over indicaties, wachttijden en de verschillen tussen locaties. Zij zijn dagelijks bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 0575-594446 om uw vragen te stellen of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. U kunt uw vragen ook per mail (info@sensire.nl) stellen.

Wat Sensire verder doet

Jeugdgezondheidszorg
Sensire heeft alle activiteiten op het gebied van jeugdgezondheidszorg ondergebracht in Yunio. Yunio ondersteunt (aanstaande) ouders in de ontwikkeling van hun kind van baby tot kleuter. Klik hier voor de website van Yunio.

Zorg op afstand
Sinds 1 januari 2018 zijn de activiteiten op het gebied van zorg op afstand verzelfstandigd in NAAST. Voor algemene informatie over NAAST en haar diensten kunt u gewoon contact met ons opnemen. Als zakelijke klant kunt u rechtstreeks contact opnemen met NAAST. Zie hiervoor de website naast.je.