MIJNzorghelpers
MIJN Zorghelpers

Misschien bent u minder mobiel door klachten aan uw rug, heupen of knieën. Het kan ook zijn dat u terugkomt uit het ziekenhuis na een operatie en moet herstellen, waardoor u niet mag bukken. Wat de oorzaak ook is, het kan zijn dat bukken moeilijk is waardoor het erg lastig is om uzelf aan te kleden, sokken en schoenen aan te doen of te wassen. MijnZorghelpers van Sensire heeft speciale hulpmiddelen die u hierbij kunnen helpen.

Ik kwam thuis na een operatie aan mijn heup. En toen kon ik mezelf niet meer aankleden. Wat een confrontatie, want ik wil altijd de fitte zijn. Gelukkig besprak de wijkverpleegkundige MIJNzorghelpers met mij. Ik kon mezelf blijven redden en had geen zorg nodig.”

Zelfredzaamheid behouden of verkrijgen, dat is wat we met de inzet van MIJNzorghelpers voor ogen hebben. MIJNzorghelpers is een verzamelnaam voor alle hulpmiddelen die u helpen in uw persoonlijke verzorging. Het is bedoeld voor mensen met lichamelijke klachten, bijvoorbeeld aan de rug, heup of knieën.

Door deze beperkingen zijn dagelijkse bewegingen zoals bukken bij het aankleden vaak lastig of niet mogelijk. Ook kan het zijn dat u thuiskomt uit het ziekenhuis na een rug- of heup operatie, waarna u (vaak tijdelijk) zo min mogelijk mag of kan bukken. Samen kijken we altijd naar de vraag: "Hoe kunt u zo zelfstandig mogelijk dingen blijven doen en hoe stimuleren we uw zelfredzaamheid." De inzet van hulpmiddelen speelt hierbij een grote rol. Als dit echt niet lukt stappen we pas over op optie B, de inzet van zorg.

MIJNSensire

MIJNzorghelpers is onderdeel van MIJNSensire. MIJNSensire staat voor slimme, digitale zorgoplossingen die uw leven prettiger en veiliger maken. Zoals MIJNmedicatiehulp, MIJNbeeldzorg en MIJNnachtwacht. De oplossingen van MIJNSensire helpen u te blijven leven zoals u dat gewend bent.

Praktische informatie

Vraag uw wijkverpleegkundige om meer informatie.